Avioane de hartie – Paper Planes (2014) Online Subtitrat


Gen: Familie
Scenariu: Robert Connolly, Steve Worland
IMDB: 6.3
Regizor(i): Robert Connolly
Actori: Sam Worthington, Ed Oxenbould, Deborah Mailman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Avioane de hartie – Paper Planes

Dylan are 11 ani și crește fără mamă în inima Australiei. Când pasiunea lui pentru zbor și inventivitatea îi aduc un loc în Campionatul Avioanelor de Hârtie de la Sydney, se naște un vis, iar micul Dylan se luptă să ajungă, fără fonduri, și cu un tată dezaprobator, la Campionatul Mondial din Japonia.

Doar când credeai că nu există un nou rit al poveștilor de trecere care să-i spună? De-a lungul vine “Planurile de hârtie”. Aceasta este o poveste bine făcută, texturată, care este înșelător de simplă în abordare, dar cu mult de spus despre durere, pierdere, presiune de la egal la egal, ambiție, ego și mândrie. Aparent acest lucru este un film despre pliante de hârtie și făcându-le să zboare departe !!!! Este vorba de mult mai mult.

Directorul și co-scriitorul Robert Connolly a făcut câteva filme serioase în cariera sa, printre care Balibo, The Bank și Producător al premiului “The Boys” și “Tatăl meu”, Romulus. Această incursiune în filme, arată pe hârtie, iartă graba, ca o opțiune mai moale, dar la o inspecție mai atentă, sunt așa cum am subliniat câteva teme mai grele.