Avicii True Stories (2017) Online Subtitrat


Regia: Levan Tsikurishvili
Actori: Salem Al Fakir, Avicii, Johan Bjerkelund
An: Filme Online 2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Avicii True Stories (2017)

Pe 30 martie 2016, producătorul, scriitorul și artistul Avicii (AKA Tim Bergling), nominalizat de Grammy, a anunțat că urmeaza sa renunţe le turnee – trecând de la un număr impresionant de 320 de concerte pe an şi fiind unul dintre cei mai bine cotaţi artiști de muzică live din lume, la stoparea totală.

Într-un portret intim, călătoria lui Avicii va fi relatată prin Avicii True Stories, documentarul mult așteptat urmărind viaţa DJ-ului superstar, de la debut, până la ascensiunea lui în top la nivel mondial. Sunt urmărite şi luptele ulterioare cu sănătatea sa fizică și psihică – un subiect despre care nu se vorbeşte prea des în lumea petrecerilor cu muzică electronică.

Avicii True Stories (2017) Online Subtitrat in Romana

Apropiat și intim; documentarul de lungă durată Avicii True Stories îl arată în lumini diferite de la mega spectacolele de acasă din Stockholm susţinute în fața a 80.000 de persoane; până la mai multe interviuri intime; unde el relatează despre bolile și provocările care i-au afectat cariera.

Cu ajutorul contribuțiilor unor artiști precum Tiesto; David Guetta și Nile Rodgers; Avicii True Stories este un document și o explorare a naturii și presiunilor impuse de intensitatea faimei din punctul de vedere al artiștilor şi în aceeaşi măsură; este şi un film pentru fanii devotaţi Avicii.


Cum s-a sinucis Avicii:

Un raportul al medicilor legişti a apărut în presa americană şi vine după ce Avicii a fost găsit mort în apartamentul său din Muscat, Oman. DJ-ul suedez Avicii a murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce s-a tăiat singur cu un ciob de sticlă, arată un raport al autorităților.

Raportul; care a fost obținut de publicația americană “pe surse”; vine după ce Avicii a fost găsit mort în apartamentul său din Muscat; Oman. La sfârșitul lunii aprilie; familia sa a făcut publică o scrisoare deschisă în care arată că muzicianul în vârstă de 28 de ani “nu a mai putut continua și voia pace”.

Într-un comunicat de presă lansat la sfârșitul lunii aprilie; familia DJ-ului Avicii a lăsat de înțeles că artistul s-a sinucis în capitala Omanlui; Muscat. Rudele regretatului artist susțin că acesta “nu a mai putut continua” și “a vrut să-și găsească pacea”.

“Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

PortalulTauTV.com
Avicii True Stories (2017) Online Subtitrat in Romana
Avicii True Stories (2017)
Editor's Rating:
5