Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  
Aventurile lui Sammy 2 (2012) Dublat in Romana Online

Cele mai simpatice și mai curajoase broscuțe țestoase se întorc pe marile ecrane in animatia Aventurile lui Sammy 2 dublat in romana, oferind atât copiilor cât și părinților o experiență 3D mai fascinantă ca niciodată. În Aventurile lui Sammy 2, cele două țestoase, Sammy și Ray, îi vor călăuzi pe “nou-născuții” Ricky și Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează și îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turiști. Acolo îl întâlnesc pe căluțul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.


Aventurile lui Sammy 2 (2012) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Aventurile lui Sammy 2 (2012)

Dar Sammy și Ray s-au aliat acum cu Jimbo; un pește gelatinos; Annabel; o caracatiță fermecătoare; Lulu; un homar arțăgos și o familie întreagă de pinguini; construindu-și cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. Micuții Ricky și Ella pornesc și ei la drum; hotărâți să îi salveze.

În decorul fabulos al marilor oceane; o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuțit îi așteaptă pe aventurieri; în lupta lor pentru libertate.

Un film; o animatie; poate sa fie si o lectie. Daca vreti sa-i educati pe cei mici si aveti nevoie de un exemplu de “asa nu”; luati micutul de manuta; acceptati faptul ca se vor duce banii pe un bilet la un film 3D; imbarbatati-va cu rabdare si cu portofelul plin; pentru ca micutul mai mult ca sigur va cere razbunare dupa un asemenea exercitiu de rabdare. Aventurile lui Sammy 2 sunt educative; in sensul ca putem explica celui mic cum putea filmul sa fie un succes si sa-l ducem; dupa ce filmul s-a terminat; la o tura prin magazinele cu jucarii. Trebuie sa-l rasplatim; daca a rezistat celor 88 de minute cat dureaza peripetiile neamului de broscute testoase.