Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Aventurile lui Munna Bhai – Lage Raho Munna Bhai (2006) Online Subtitrat


Regia: Rajkumar Hirani
Actori: Sanjay Dutt, Arshad Warsi, Vidya Balan
An: 2006
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Fantezie
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Aventurile lui Munna Bhai – Lage Raho Munna Bhai (2006)

Aventurile lui Munna Bhai – Lage Raho Munna Bhai este povestea unui rebel in stilul lui Robin Hood care pretinde a fi un adept al filosofiei lui Ghandi pentru o noua escrocherie. Cu cat citeste mai mult despre Ghandi, ajunge sa aiba halucinatii cu marele om de stat, iar consecintele acestora sunt dintre cele mai amuzante. Intr-o epoca in care Ghandi nu mai este decat o statuie in parc, aventurile cand dramatice, cand comice ale lui Munna reamintesc oamenilor adevarata esenta a filosofiei de viata a marelui om de stat.

L-am văzut pe Lage Raho Munna Bhai online subtitrat noaptea trecută și este încă în capul meu astăzi. Întotdeauna mă duc să urmăresc continuările cu un pic de frică; dar domnul Hirani mi-a relaxat curând temerile cu o comedie minunat gândită; care este amuzantă și are un mesaj pe care îl pune fără să fie predicat.

Cei mai mulți dintre aceștia din filme indiene online s-au aruncat înapoi; doar cu Sanjay Dutt și Arshad Warsi din Aventurile lui Munna Bhai online subtitrat; remițând rolurile lor și jucând din nou aceleași personaje. Acest film nu poate fi considerat ca o continuare; deoarece este mai mult un episod în viața lui Munnabhai; spre deosebire de filmele lui James Bond sau de trampul lui Charlie Chaplin.