Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Atlanta (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Donald Glover
Actori: Zazie Beetz, Keith Stanfield, Donald Glover, Brian Tyree Henry
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Atlanta SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:

S02E11:


Sinopsis Atlanta

Atlanta online subtitrat, creat și scris de multi-talentat Donald Glover prezinta o chimie intrigant, dinamic între un Marks enigmatic (Donald Glover Earn) și pupa, ostil, orientat spre gluga orașul Atlanta. Un colegiu abandonează, câștiga Marks pare să fie de viață de viață la fundul unei gropi; un tată rupt, înstrăinat de părinții săi și sa angajat cu o relație absurdă cu o prietena care mamele fiica sa (neclar) – totul pare sumbru. Cu toate acestea, atunci când izbucnește o veste că vărul său, Alfred “Cartea Boi Miles (Brian Tyree Henry), este acum noul rapper-ul fierbinte de pe bloc, câștiga picături tot ceea ce face pentru a urmări slujba de manager de hârtie Boi.

Chiar si dupa ce a vizionat 3 episoade ale show-ului de televiziune; eu încă se pare greu pentru a indica exact ce gen această serie absurd de nituire cade sub. În timp ce împinge spre secțiunea de teatru; show-ul este călărit cu biți de umor. Din cinematografie; la care acționează; la script-ul; până acum nu am nimic; dar lauda pentru Atlanta. Mai mult decât atât; nu pot să subestimeze calitatea rotunjită a personajelor; la care nu se poate termina această scurtă trecere în revistă a Atlanta; fără a menționa Darius (Keith Stanfield).

Caracterul excentric al lui Darius este exemplificat tocmai de prima întâlnire dintre câștiga și Darius în Episode One (The Big Bang-ul): Darius care deține o farfurie de cookie-uri; purtând o haină de gătit și o bandană; cu un cutit gata de atac în cazul unei intrus. Chiar dacă el este în mod constant sub influența canabisului; din când în când; Darius emana de înțelepciune intelectuală și spirituală. La fel ca în episodul doi (strada de pe Lock); atunci când vorbim despre altercație violentă noaptea precedentă.