Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Astro (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Asif Akbar
Actori: Gary Daniels, Marshal Hilton, Courtney Akbar
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 3.4


Se lucreaza la subtitrare!


Review Astro (2018)

Astro este o poveste științifico-fantastică a programului de explorare spațială privată a unui miliardar care se întoarce pe Pământ cu un extraterestru răpit de pe o planetă străină descoperită.

Filmul Astro online subtitrat începe cu emisiuni radio, precum și conturi de ziare, despre diferitele incidente raportate la sfârșitul anilor 1940 în Roswell, New Mexico. De ani de zile, Roswell a fost considerată fie ca o capcană turistică, fie ca locul unde se ascunde guvernul. Suntem priviți la o examinare a unei “creaturi”, sub îndrumarea entuziastului spațial miliardar Alexander Biggs (Mareșalul Hilton). Când un test ADN al creaturii dezvăluie numele unui prieten de mult pierdut, Biggs își dă seama că gândurile și speranțele sale despre extratereștri se vor putea realiza în cele din urmă.

Un film distractiv; Astro online subtitrat beneficiază de o direcție puternică și de o direcție fermă. Sunt un mare fan al documentarului domnului Akbar; “Top Priority: The Terror Within”; un film în care a preluat guvernul după ce a aflat despre o încălcare majoră a securității de-a lungul graniței; iar abordarea lui față de această poveste este aproape la fel. Folosirea sa de fotografii apropiate oferă o impresie pe care o privește un documentar; care pune spectatorul mai mult în povestea care se desfășoară pe ecran.