Asmodexia (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza
Producator(i): Marc Carreté, Mike Hostench
IMDB: 4.7
Regia: Marc Carreté
Actori: Albert Baró, Marta Belmonte, Pepo Blasco


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Asmodexia (2014)

Patru zile din viața preotului exorcist Eloy de Palma și a nepoatei sale Alba. Misiunea lor este să-i salveze pe cei posedați de o infecție a sufletului ce se răspândește repede, mai ales printre cei mai vulnerabili membri ai societății: copii, bolnavi mintal și dependenți de droguri. Fiecare exorcizare este mai dificilă decât cea dinaintea ei și fiecare dezvăluie ceva din trecutul uitat al Albei, un mister ce ar putea schimba lumea așa cum o știm.

Cinci zile în viața exorcistului Eloy de Palma (Lluis Marco) și a nepoatei sale; Alba (Claudia Pons); care lucrează în zona Barcelonei.

Avem o deschidere puternică; cu o mare utilizare a tehnicii și culorii camerei; împreună cu un scor de prindere de la Jordi Dalmau. The New York Times se referă la lucrarea lui Dalmau ca fiind “un proiect sunet ciudat și ecou al pianelor încurcate și al corurilor fantomă”. Asta este și mult mai mult. Desigur; acest nivel de măreție nu este menținut pe întreaga durată; dar prezintă cu adevărat potențialul celor implicați.