Ashes in the Snow (2018) Online Subtitrat in HD 1080p


In filmul Ashes in the Snow suntem in 1941, unde o artist aspiranta in varsta de 16 ani si familia sa sunt deportati in Siberia, in mijlocul dezmembrarii brutale a lui Stalin din regiunea baltica. Pasiunea unei fete pentru arta si speranta ei nesfarsita vor rupe tacerea istoriei.

Aceasta poveste Ashes in the Snow este una sfisietoare a nevinovatiei si a iubirii tinere care se opune culturii brutale si deznadajduite a Siberiei indepartate. In drama istorica a regizorului Marius Markevicius, bazata pe romanul Between Shades of Gray de Ruta Sepetys, rezistenta si pasiunea unei adolescente pentru gasirea vointei de a crea arta chiar si in cele mai intunecate situatii este un ceas emotionant si delicat.

Infiintata in 1941, la mijlocul celui de-al doilea razboi mondial, Lina (Bel Powley) de saisprezece ani este o artista talentata care locuieste acasa in Lituania impreuna cu mama ei, Elena (Lisa Loven Kongsli), tatal ei Kostas (Sam Hazeldine) si fratele Jonas (Tom Sweet).


Regia: Marius A. Markevicius
Actori: Bel Powley, Peter Franzén, Sophie Cookson
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Ashes in the Snow (2018) Online Subtitrat in HD 1080p
Ashes in the Snow (2018) Online Subtitrat in Romana
Ashes in the Snow (2018) Online Subtitrat in HD 1080p In filmul Ashes in the Snow suntem in 1941, unde o artist aspiranta in varsta de 16 ani si familia sa
Editor's Rating:
5