Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ashes (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dan Slater
Actori: Jake Raymond, Sara Mitich, Craig Arnold
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ashes

Dupa ce a descoperit dorintele finale ale parintilor sale este ca cenusa lor din Ashes online subtitrat sa fie imprastiata acolo unde s-au intalnit pentru prima data, Liam si cei mai apropiati prieteni au plecat sa exploreze locul pentru ei in timp ce navigheaza in amintiri vechi in timp ce creeaza noi.

Actorul câștigător, Jake Raymond creditează producțiile de teatru muzical în școala elementară ca locul unde a început totul. Deși a continuat să acționeze ca un hobby, a concurat și ca gimnastă la nivel național; și a absolvit universitatea cu o diplomă de Kinetică umană. După absolvirea universității, Jake a decis să-și asume un risc; și să se concentreze pe actorie ca o carieră pe tot parcursul vieții.

Până la un început rapid, Jake sa aflat că trăiește în Regatul Unit timp de trei luni pentru a filma serialul de familie Tati’s Hotel; care a difuzat pe Disney Junior, ITV și TVO. De atunci a aparut in mai multe productii de film si televiziune; printre care Being Human, Escorta colegului meu, American Gothic si Total Frat Movie.