Ash împotriva răului – Ash vs Evil Dead (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Sam Raimi, Rick Jacobson, Michael Hurst
Actori: Ray Santiago, Mimi Rogers, Jill Marie Jones, Bruce Campbell
Anul: 2015
Gen: Actiune, Comedie, Fantezie, Seriale Online
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ash vs Evil Dead SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Sinopsis Ash împotriva răului – Ash vs Evil Dead

Intriga serialului Ash împotriva răului online subtitrat se declanșează la 30 de ani de la primul contact cu demonii din Cartea Morților. Când Ash, care a lăsat în urmă în tot acest timp orice urmă de responsabilitate și maturitate. Constată că teroarea declanșată în cabana izolată din Tennesse revine și pune acum în pericol întreaga omenire. Lawless este Ruby, o figură misterioasă, care nu numai că nu își dă seama ce anume stă la originea îngrozitoarei molime; la care este condamnată populația Terrei. Dar îl și învinovățește pe Ash de declanșarea acesteia.

Bruce Campbell e unul din acei actori pe care ii recunosti imediat chiar daca nu le stii numele. Si chiar daca nu ai vazut niciodata seria Evil Dead; trebuie sa-l fi prins pe Autolycus, regele hotilor, macar intr-un episod de Xena sau Hercule.

Si totusi, Campbell si-a capatat faima tocmai datorita seriei Evil Dead. Unde-l interpreteaza pe “Ash” Williams in toate cele trei parti; (The Evil Dead, Evil Dead II si Army of Darkness, toate delicios de campy). Ash apare si in remake-ul din 2013 al seriei, interpretat de acelasi Campbell. Insa noi tot ramanem la parerea ca respectivul remake nu era deloc necesar.

Si ca tot a venit vorba de asta, azi aflam ca vom avea parte si de o continuare a seriei; dar de aceasta data pe micile ecrane. Astfel, aventurile lui Ash continua in serialul Ash Vs Evil Dead; care va fi produs si difuzat de Starz, incepand cu anul viitor.

Serialul Ash vs Evil Dead online subtitrat va fi scris si, partial; regizat de Sam Raimi (cel care a facut si trilogia Spider-Man cu Tobey Maguire); iar Campbell va reveni in rolul care l-a consacrat.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Ash vs Evil Dead (2015)
Nota film
51star1star1star1star1star