Asasinul din Bangkok – Bangkok Dangerous (2008) Online Subtitrat


Regia: Danny Pang, Oxide Chun Pang
Actori: Nicolas Cage, Charlie Yeung, Shahkrit Yamnarm
An: 2008
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Asasinul din Bangkok – Bangkok Dangerous (2008)

Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce în Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om neîndurator, se afla în Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat.

El îl angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida în finalul misiunii. În mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind în acelasi timp atras într-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica. Atras de frumusetea Bangkokului, Joe începe sa-si puna traiul izolat de pana atunci sub semnul întrebarii si sa lase garda jos… exact cand Surat decide ca e timpul sa curete totul.

Regizorii Oxide Pang si Danny Pang (The Eye – “Ochii”) au zugravit un tablou exploziv în lumea interlopa a Bangkokului; iluminata cu neoane si saturata de violenta. Avand la baza celebrul film de actiune al fratilor Pang cu acelasi nume; Asasinul din Bangkok / Bangkok Dangerous este scris de Jason Richman avand în distributie staruri de thrillere pline de adrenalina; precum Nicolas Cage (Ghost Rider – “Demon pe doua roti”); Charlie Young (Seven Swords – “sapte sabii”); Shahkrit Yamnarm (Belly of the Beast – “Cursa terorii”) si Dom Hetrakul (Sniper 3 – “Lunetistul 3”). Filmul îi are ca producatori pe Jason Shuman; William Sherak; Nicolas Cage si pe Norm Golightly. Andrew Pfeffer; Derek Dauchy; Denis O’Sullivan si Ben Waisbren au fost producatori executivi.