Asasina – Proud Mary (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Asasina – Proud Mary online subtitrat urmareste povestea unei asasine platite a carei viata este data peste cap dupa ce o misiune se sfarseste prost. Si ajunge sa-si intersecteze destinul cu un tanar baiat care trezeste in ea instinctul matern latent. Mary este o femeie puternica care lucreaza pentru o familie de crima organizata din Boston. Si a carei viata se invarte in jurul misiunilor periculoase pentru care isi pregateste armele cu atata grija.

Atunci cand este angajata sa ucida un traficant de droguri, Mary descopera mai tarziu ca a lasat un copil orfan. Iar viata ei sufera o schimbare radicala. Un an mai tarziu, ea il salveaza pe baiat dintr-o viata periculoasa a strazii. Dar este incapabila sa-i ofere copilului sau ei insasi un nou inceput.

Distribuita intr-un rol diferit de tot ce a mai interpretat, actrita Taraji P. Henson din Asasina – Proud Mary ne dezvaluie o Mary versatila ca un cameleon, nevoita sa-si schimbe mereu identitatea si personalitatea pentru a supravietui.

Henson este obisnuita sa traga la poligon si manuieste cu abilitate armele de foc, demonstrand ca rolul de asasina i se potriveste manusa. Nici talentul de sofer nu-i lipseste; in film, conduce un Maserati Quattroporte din 2017 – un fel de extensie a personalitatii lui Mary: sexy, puternica si periculoasa, iar Henson se descurca de minune la volanul bolidului.


Regia: Babak Najafi
Actori: Taraji P. Henson, Billy Brown, Jahi Di’Allo Winston
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare