Asa-i la 40 de ani – This Is 40 (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Judd Apatow
Actori: Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel, Megan Fox
An: 2012
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Asa-i la 40 de ani – This Is 40

Spin off al comediei Un pic însărcinată, succesul de casă din 2007, noua poveste a lui Judd Apatow ne face cunoștință cu cuplul Pete și Debbie. Când aceștia se apropie de un prag nedorit: fatidica vârstă de 40 de ani.

Nu este cazul, este un fel de drama, povestea unui cuplu care ajunge la 40 de ani. Asta in sine nu este o problema, pentru ca ne-am obisnuit sa fim inselati de trailere, insa o problema adevarata este atunci cand cea mai buna actrita din tot filmul este fetita lor: Sadie (Maude Apatow).

Sigur ca exista si momente amuzante; insa sunt foarte putine. Filmul dureaza 2 ore; ceea ce este enorm; cand tot timpul asta vedem doar pe cei doi ca se cearta; se impaca; se cearta din nou… devine repetitiv si un picut agasant.

Unii nu o sa fie de acord; dar mie imi place mult Paul Rudd; cred ca poate sa fie foarte amuzant; insa aici chiar nu este; nu avea cum sa fie cu un asa scenariu. Mezina familiei este pur si simplu adorabila si desi unele replici suna cam false; e atat de micuta ca ii putem ierta asta. Lucrul interesant la filmul asta este ca Leslie Mann este chiar sotia regizorului Judd Apatow; iar cele 2 fete sunt de fapt ale lor.