Asa e viata – And So It Goes (2014) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Mark Andrus
IMDB: 5.8
Regia: Rob Reiner
Actori: Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Asa e viata – And So It Goes (2014)

Oren Little, interpretat de Michael Douglas, este un agent imobiliar, văduv, cu un caracter ursuz și intolerant: nu place pe nimeni și nu e plăcut de nimeni. Dorința sa e să vândă casa familiei, să se pensioneze și să se mute în Vermont. Planurile îi sunt date peste cap în momentul în care fiul său îi aduce nepoata de 9 ani, despre existența căreia nu știa nimic, să aibă grijă de ea cât el va ispăși 9 luni de închisoare.

Povesti despre persoane aflate la varsta senectutii; care isi dau o noua sansa in viata; am mai vazut; dar asta m-a plictisit pana si pe mine (care ma apropii de varsta lor cu pasi grabiti); asa incat imi inchipui ce efect are asupra tinerilor.

Scenele de dragoste sunt gretos penibile. Nu neg posibilitatea sentimentelor la acea varsta; dar sa bagi prim plan; in timp ce se saruta cei doi; este…de nevazut!
Nu pot sa vorbesc de vre-o performanta actoriceasca a celor doi: Diane Keaton si Michael Douglas; pentru ca rolurile au fost jalnice. Cred ca s-a incercat o varianta a ursuzului imblanzit; dar as fi preferat ca acest tip de filme sa aiba un circuit inchis; pentru casele de batrani sau la intalnirile pensionarilor!

PortalulTauTV.com
Asa e viata - And So It Goes (2014) Online Subtitrat in Romana
And So It Goes (2014)
Editor's Rating:
4