Aruncat la canal – Flushed Away (2006) film online subtitrat

Regia: David Bowers, Sam Fell
Actori: Rachel Rawlinson, Hugh Jackman, Jean Reno, Bill Nighy, Miriam Margolyes
Anul: 2006
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 85 minute
IMDB: 6.8/10 din 48154 voturi

Roddy St. James (Hugh Jackman) este incontestabil superioară un șobolan de companie crusta care face casa lui într-un apartament Kensington Posh. În timp ce proprietarii de lui sunt plecati in concediu Roddy joacă în jurul casei. Un șobolan de canalizare pe nume Sid comună (Shane Richie) vine scuipă din chiuveta si decide să rămână, mai ales ca Anglia joacă împotriva Germaniei în finala Cupei Mondiale. Scheme Roddy pentru a scăpa de Sid de atragerea el în “jacuzzi”, Aruncat la canal, care este de fapt toaletă. Sid nu este păcălit deloc și împinge în schimb Roddy și îl bufeuri departe în canalizare. Nu, Roddy descoperă un oraș asemănător Londra făcută din diferite biți de gunoi, și îndeplinește Rita Malone (Kate Winslet), o șobolan măturător de stradă întreprinzător care lucrează canalizare în barca ei credincios, Jammy Dodger. Rita nu-i place Roddy inițial, Aruncat la canal, dar sfârșește prin a lua el de-a lungul, în timp ce ei Arch Enemy Toad (Ian McKellen) trimite acoliții săi de șobolan, Spike (Andy Serkis) și Whitey (Bill Nighy), după ei, deoarece ea a furat spatele tatalui ei apreciate rubin cu mult timp în urmă. Broasca dispretuieste toate rozătoarele, până la punctul de obsesie ură. El intenționează să le-au înghețat cu azot lichid în interiorul unui icemaker. Perechea de evacuare, și Rita ia un cablu electric unic, care, necunoscut pentru toată lumea, Aruncat la canal, dar broasca, este necesară pentru a controla porțile.

Roddy consideră că Ruby este un fals și sparge-l în fața Rita, īnfuriind ei, pentru că ea nu poate acum rost de bani are nevoie de familia ei mare. Roddy ei un rubin adevărat oferă dacă îl duce înapoi la Kensington. Acceptarea ofertei, perechea prima oprire pentru a vizita familia ei înainte de a pleca. În timpul șederii Roddy, el aude o conversație care îl face să creadă că Rita îl dublu trecut, așa că fură Jammy Dodger. Când Rita capturile de până la el, Aruncat la canal, ea este în măsură să clarifice neînțelegerea. Perechea se sustrage Spike și Whitey urmărirea într-o jucărie barca-telecomanda, cu Thimblenose Ted și altele pe ski-jet eggbeater. În timpul acestei scene, Roddy și Rita au o clipă de dragoste rapid. Exasperat de la eșecurile slujitorii lui “repetate, broasca trimite pentru vărul său francez; un mercenar infam, dacă oarecum pus înapoi, cunoscut sub numele de Le Frog (Jean Reno). În timpul acestei scene, este dezvăluit faptul că broasca a fost dată de companie Prințul Charles “, Aruncat la canal, dar a fost înlocuit cu un șobolan animale de companie, și ulterior spălat jos o toaletă. Le Frog și subordonații săi intercepta duo și de a prelua cablul, dar Roddy și Rita folosi o pungă de plastic pentru a se ridica din canalizare (agățare departe cablul în timpul ascensiunii) și a obține Roddy acasă, deși Jammy Dodger este distrus.

Întors acasă, Roddy plătește Rita rubin promis si un smarald, apoi continuă să-i arate în jurul casei lui. Ea crede la prima el are familie in casa, dar observând cusca lui, își dă seama că e un animal de companie. Roddy incearca sa treaca Sid pe fratele său, dar Sid și Rita cunoască reciproc. Rita încearcă să convingă Roddy să vină cu ea, dar el este prea mândru să admită că el este singur. Până acum, ei au căzut în dragoste, dar nu au spus reciproc sentimentele lor. Ea pleacă, ambii cu inima zdrobită, dar este în curând capturat de broasca. Vorbind cu Sid aproximativ jumătate de normă, piese Roddy împreună planului broasca de: pentru a deschide porțile în timpul pauză a Cupei Mondiale, atunci când toate oamenii vor fi, cel mai probabil, folosind toaletele lor, provocând o mare inundație și înec sobolani și orașul lor subteran în canalizare. El poate folosi apoi orașul depopulează ca o casă pentru propria puii mormoloc. El dă Sid poziția confortabilă și l-l spălați înapoi la sistemul de canalizare pentru a găsi Rita și de a salva orașul. Împreună, ei învinge broasca și să înghețe valul de canalizare generate de spălarea de nenumărate toalete timpul cu jumătate de normă, cu azot lichid înainte de a se îneacă întreaga populație de șobolan.