Artistul Adolf – Urban Myths (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Geoffrey Sax, Dan Zeff, Ben Palmer
Actori: Ben Chaplin, Rupert Grint, Eddie Marsan
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Aventura, Biografie, Comedie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Artistul Adolf – Urban Myths SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:


Sinopsis Artistul Adolf – Urban Myths

Artistul Adolf – Urban Myths sunt povestiri care au fost transmise în timp și au devenit parte din folclorul urban. Dar sunt adevărate? Luăm o ușoară limba în obraz, rău – și în mod deliberat ambiguu – privim ce s-ar fi întâmplat.

Noua serie de drame de comedie “Myths Urban” a lui Sky Arts a făcut deja valuri, deși nu așa cum ar fi vrut. Ei au decis, în cele din urmă, să nu aerul cel în care Joseph Fiennes joacă Michael Jackson, după indignarea pe care o provoca, în special din familia lui Jackson. Se pare că contează dacă ești negru sau alb, la urma urmei.

Acest lucru -Urban Myths online subtitrat Bob Dylan (Sky Arts) – este controversat doar în veridicitatea sa discutabilă, care, desigur, este punctul unui mit urban. Bob se arată la Heathrow; el este poetic, obtuz și, în general, asemănător lui Bob cu doamna (neobișnuit de drăguță) la controlul pașapoartelor, care este confuză, puțin suspicioasă, dar și fără îndoială fermecătoare și o trimite pe Dave, Eurythmic, despre care Bob spune că este în oraș să viziteze .

Taxi-ul îl scapă undeva în Artistul Adolf online subtitrat, unde se plimba prin diferite bucăți de hârtie în căutarea adresei lui Dave Stewart (nu ezitați să vă adăugați propriile gaguri de No Direction Home sau să inserați titluri / versuri de melodii Dylan în orice moment), înainte de a bate knock kn … în mod efectiv, pe ușa gresită, care este deschisă de o femeie numită Angie, care este, de asemenea, confuză, puțin suspectă, dar fără îndoială fermecată. Și sa căsătorit cu Dave, dar Dave instalatorul, nu Dave Eurythmic.