Argint viu – Quicksilver (1986) Film Online Subtitrat


Regia: Thomas Michael Donnelly
Actori: Kevin Bacon, Jami Gertz, Paul Rodriguez
An: 1986
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Argint viu – Quicksilver

Quicksilver online subtitrat este drama unui om care dupa ce cade din varful piramidei, incearca sa gaseasca putere si motive pentru a o lua de la capat.

Kevin Bacon ii da viata personajului Jack Casey, un agent de bursa a carui cariera de suces se prabuseste intr-o secunda, pierzand absolut tot ce avea intr-o tranzactie bursiera, in urma unei decizii gresite. Astfel, dintr-un profesionist in lumea actionarilor la bursa, Jack ajunge sa strabata strazile, traversand orasul supraaglomerat si incercand sa evite traficul supraincarcat cu o bicicleta, fiind mesager.

Destul de repede, se dovedeste ca aceasta nu este deloc o meserie simpla sau lipsita de riscuri, ci dimpotriva! Viata lui se complica incredibil din clipa in care il cunoaste pe Gypsy (Rudy Ramos); un personaj dubios din lumea interlopa, un fel de stapan al strazii; care este amestecat in traficul de droguri. Conflictul dintre cei doi se intensifica din momentul in care; peste toate situatiile deja create, mai apare un motiv: interesul pentru aceeasi femeie, Terri (Jami Gertz).

Azi mi-am reamintit de o altă scenă hollywoodiană memorabilă cu biciclete, din filmul Argint viu online subtitrat; cu un Kevin Bacon mai tânăr decât a fost vreodată (sic!) şi cu Laurence Fishburne, un actor care îmi aduce aminte de un fost coleg de birou.