Are You Here (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Familie prieteni și alte catastrofe
Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Matthew Weiner
IMDB: 5.3
Regia: Matthew Weiner
Actori: Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Are You Here (2013)

Doi buni prieteni decid să meargă într-o călătorie în orașul natal al unuia dintre ei după ce acesta află că tatăl pe care nu-l mai văzuse de mult timp a decedat și i-a lăsat o sumă considerabilă de bani.

Steve Dallas este meteorolog şi un burlac lipsit de griji; cel mai bun prieten din copilărie al său fiind Ben; un bărbat-copil care suferă de tulburare bipolară. După ce Ben este informat că înstrăinatul şi excentricul lui tată a decedat; îl roagă pe Steve să-l însoţească în lungul drum cu maşina pe care îl are de parcurs până în oraşul lor natal; iar o dată ajunşi la destinaţie; Ben află cu stupoare că părintele cu care nu menţinuse o legătură prea strânsă a avut planuri mari pentru el şi i-a lăsat prin testament o avere deloc de neglijat.

În timp ce Ben se străduieşte să gestioneze suma mare de bani pe care a moştenit-o şi să îşi asume noi responsabilităţi; îşi vede ameninţată relaţia de prietenie cu Steve din cauza complicaţiilor aduse de moştenire; din cauza ambiţiei surorii lui Terry şi din cauza tentativei lui Steve de a se cupla cu Angela; tânăra şi frumoasa văduvă a tatălui lui Ben.