Arcasul – Arrow (2012) Serial Online Subtitrat


Regia: Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg
Actori: Stephen Amell, Katie Cassidy, Paul Blackthorne, Willa Holland, David Ramsey
An: 2012
Genuri: Seriale Online, Crima, Aventura, Actiune
IMDB: 7.8
Durata episod: 42 minute


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Arcasul – Arrow SEZONUL 6 Online Subtitrat:


S06E15:

S06E16:

S06E17:

S06E18:

S06E19:

S06E20:

S06E21:

S06E22:

S06E23:


Sinopsis Arcasul – Arrow

Serialul este o dramă cu supereroi a cărei poveste se învârte în jurul lui Oliver Queen (Stephen Amell), un playboy miliardar care, după ce un naufragiu îl aruncă timp de cinci ani pe o insulă pustie din Pacific, este găsit și se întoarce în orașul natal Starling City.

Pe măsură ce începe să se reconecteze cu cei dragi, care l-au crezut mort, Queen este hotărât să îndrepte greșelile din trecut, iar pentru asta își creează un alterego, devenind un justițiar vânat atât de răufăcătorii din oraș, cât și de autorități. Green și-a făcut apăriția și în “Smallville”, dar aceasta va fi o versiune mai întunecată a personajului. Îmbrăcat ca Robin Hood, înarmat cu un arc, săgeți, un abdomen demn de Mr. Universe, o grămadă de bani, și o listă de nume furnizate de către tatăl său decedat, el își propune să readucă orașul la fosta sa glorie în primul rând prin eliminarea corupției.

Personajul Green apare și în acest serial. Știind povestea lui, serialul Arcașul mi s-a părut neinteresant. Dar toată lumea l-a lăudat, inclusiv Dorin, și m-am gândit să văd ce porcărie de serial este. M-am pus să văd acum 3 zile primul episod din primul sezon. Problema este că după ce am văzut primul episod nu m-am mai putut opri. Dacă s-ar fi inventat vreo pilulă care să te țină trez cu siguranță până la finalul celor două sezoane nu mă opream. Arcașul își centrează acțiunea pe Oliver Queen, un playboy miliardar din Starling City, care-și petrece 5 ani pe o insulă după ce vasul pe care era naufragiază și toată lumea de la bord moare, inclusiv tatăl său, Robert Queen.