Aproape adulti – As Cool as I Am (2013) Online Subtitrat


Regia: Max Mayer
Actori: Sarah Bolger, Thomas Mann, James Marsden
An: 2013
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Aproape adulti – As Cool as I Am (2013)

Filmul spune povestea unei adolescente inteligente – Lucy, o tânără prinsă într-un mic oraș din America. Cu multe așteptări de la viață, Lucy se trezește prinsă la mijloc în căsnicia nefericită a părinților ei. Găsind prea dură trecerea chiar și prin propriile relații, Lucy nu numai că își deschide sufletul în fața celui mai bun prieten – Kenny, dar se și bazează pe relația dintre ei, pentru suport emoțional și psihic.

Nu consider deloc ca filmul ar putea fi incadrat ca si “comedie”, cand de fapt este o drama sociala pe tema erotico-sentimentala a unei familii destramate compusa dintr-un tata crescut la orfelinat si care lucreaza ca si forestier taietor de lemne care vine acasa la asa-zisa sa familie cam o data la 3 luni, o mama care inca din copilarie a ramas orfana in conditiile in care parintii ei au decedat intr-un accident de masina si o fiica a lor adolescenta, simpatica si inteligenta.

Dar victima a mediului nefericit psihic si moral al acestei asa-zise familii destramate, in care la randul lor chiar si parintii ei au fost victimele mediului total nefericit si privat de caldura si educatia parinteasca in care s-au nascut si au trait ca si copii si apoi adolescenti.