Apa pentru elefanti – Water for Elephants (2011) Online Subtitrat


Regia: Francis Lawrence
Actori: Robert Pattinson, Christoph Waltz, Reese Witherspoon
An: 2011
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Apa pentru elefanti – Water for Elephants

Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinți într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-și dea examenul de absolvire a facultății de medicină veterinară. Șocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viața pentru totdeauna. Pe când încearcă să fugă de noua sa condiție, el se aruncă din întâmplare într-un tren aparținând unui circ care dădea reprezentații prin America. Este perioada Marii crize economice din anii ’30, iar locurile de muncă sunt extrem de greu de găsit.

La circ îi cunoaște pe Marlena și August Rosenbluth. El este directorul menajeriei circului și dresorul animalelor, iar soția sa participă în spectacol cu un număr cu cai dresați. Jacob va primi slujba de veterinar, ceea ce îl va aduce în anturajul familiei Rosenbluth, descoperind cruzimea lui August față de animale, dar și față de oameni. Între Marlena și Jacob izbucnește o dragoste intensă, cu atât mai mult cu cât este foarte periculoasă.

Jacob se împrietenește cu clovnul pitic Kinko și cu bătrânul Camel, care îl ajută să primească de lucru la circ. Tânărul va descoperi că lumea circului este plină de primejdii și rivalitate, iar oamenii își au aici locul lor bine stabilit. Un rol decisiv va juca în poveste elefantul Rosie.