AP Bio (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Glenn Howerton, Lyric Lewis, Mary Sohn
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

AP Bio SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis AP Bio

Un fost profesor de filozofie care își ia o slujbă în domeniul biologiei AP și își folosește studenții pentru a se întoarce la oamenii din viața lui care l-au nedreptățit.

AP Bio este o comedie cu un personaj principal, dar nu prea mult. Cu Jack Griffin, profesorul care nu a fost controlat, manipulator și nemulțumit angajat ca profesor de liceu, creatorii acestei comedii au format într-adevăr o personalitate de must-watch. Jucat de Glenn Howerton, Griffin este o explozie pentru a se uita, asigurându-i studenților săi biologi că nu vor face nici o muncă în timpul cursului.

În afara unui protagonist fantastic, însă, A.P. este grav lipsit. Fără povestiri reale, spectacolul este forțat să ruleze cu piese plictisitoare. Si diferite în fiecare episod. Singurul thread aflat în desfășurare al spectacolului este că Griffin forțează studenților săi să încerce să se întoarcă la Miles. Arca-inamic, folosind diferite scheme. În primul rând încearcă să-l prindă, apoi să facă fotopoștri de dispreț. Aceste scene ale sitcomului sunt cele mai grave, deoarece spectatorii. Nu au nici un interes real într-o feudă leneșă care este crescută doar pentru un episod de aproximativ trei minute.

În mod ironic, spectacolul executiv produs de Lorne Michaels și Seth Meyers de Saturday Night Live ar fi mult mai potrivit ca o schiță recurentă la un spectacol de varietate. Nu este suficient să țină spectatorii interesați de episoade de 21 de minute. Oferind lui Howerton șansa de a străluci câteva minute la un moment dat ar fi cea mai bună utilizare a personajului Griffin.