Anna Karenina (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Joe Wright
Actori: Keira Knightley, Aaron Taylor-Johnson, Jude Law
Anul: 2012
Gen: Romantice, Drama
Durata: 129 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anna Karenina

Povestea care a traversat vremurile explorează puterea de a iubi. Suntem în 1874, în societatea înaltă din Rusia imperială. Plină de viață, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-și doresc contemporanii săi: este soția lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băiețel, iar statutul său social este unul la care alții doar pot visa.

După ce primește o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să vină să-l ajute să-și salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoștință cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofițer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracție instantanee care nu poate, și nici nu va fi ignorată.

La casa Vronski vine în vizită și cel mai bun prieten al lui Oblonski; Levin (Domhnall Gleeson); un moșier cu o sensibilitate deosebită; care e îndrăgostit de Kitty (Alicia Vikander); sora mai mică a lui Dolly; pe care o cere de soție; dar Kitty nu are ochi pentru el; ci pentru Vronski. Devastat; Levin se întoarce la moșia lui de la Pokrovskoie; unde se afundă în munca de la fermă. Kitty rămâne și ea cu inima frântă când; la marele bal; vede că Vronski e îndrăgostit de Anna; care; deși e femeie măritată; îi întoarce atențiile tânărului.