Animal Crackers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Tony Bancroft, Scott Christian Sava
Actori: Tony Bancroft, Emily Blunt, Brianne Brozey
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Animal Crackers

O aventură cu adevărat magică! O familie trebuie să folosească o cutie magică de biscuiți cu animale ca să împiedice preluarea unui circ de către unchiul diabolic Horatio P. Huntington.

Prin conflictul peste moștenirea familiei, filmul stabilește o primă problemă care leagă cookie-urile prețioase și viața de circ. Cei doi eroi, Zoe și Owen se întâlnesc în luptă cu care se confruntă Horatio Huntington, unchiul familiei căzut însoțit numeroasele sale acoliții.

Ca un antagonist în mod clar nu este suficient, vom adăuga la faptul că dl Woodley tatăl Owen. Si proprietar al unei fabrici de câine biscuiți și în cele din urmă Brock, beta compania rivala. Dl Woodley ia presiune Owen pentru el să se căsătorească cu Zoe, fiica lui. Aici, aici.

Dacă este necesar pentru a face o diagramă pentru a înțelege dedesubturile este că degetul atinge problema majoră a filmului. Narațiunea lui merge în toate direcțiile, în timp ce în mod paradoxal o rezoluție ușor la nivelul familiei. Două soluții ar putea fi viabilă, fie de rezervă suspansul complot legat de circ sau alege un antagonist. In această fantastică galerie de personaje și dau profunzime.

Acest decalaj narativ are, din păcate, un impact asupra reprezentarea personajelor sale, care, pentru o dată, nu fierte suficient aer. Ia Zoe, ea a lucrat mai întâi în fabrica de biscuiți tatălui său și ia destinul în mână și să ridice circ. Dar (și acest lucru este un mare DAR) este cel mai recent pentru a experimenta biscuiți magie în timp ce ea este cu siguranță cel mai capabil de a trăi o transformare cu.