Anihilarea – Annihilation (2018) Online Subtitrat


Regia: Alex Garland
Actori: Tessa Thompson, Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 7.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anihilarea – Annihilation

În căutarea răspunsurilor la dispariția tragică a soțului său, un biolog se oferă voluntar pentru o expediție într-o zonă închisă de guvern în ultimii 30 de ani, ca zonă de dezastru ecologic. O agenție secretă, cunoscută sub numele de Southern Reach, a trimis oameni în 11 expediții pe parcursul acelor ani pentru a descoperi adevărul despre zona X, dar acele încercări au fost soldate cu eșecuri.

Atunci când tânăra biolog și echipa ei pornesc în periculoasa expediție către zona misterioasă X, ei găsesc o natură sălbatică neatinsă, dar totodată observă rapid că regulile naturii și ale evoluției par să funcționeze puțin diferit. În mijlocul pustiului sălbatic care nu aderă la legile naturii, aceștia descoperă o creatură neobișnuită și periculoasă. Oare cum se va sfârși misiunea lor riscantă?

Foarte mulți regizori noi sunt surprinzător de talentați la a crea tensiune într-un cadru fără un efort semnificativ. Alex Garland a reușit această performanță în 2014 cu doar trei actori într-un film incredibil de imprevizibil. Annihilation nu mai este bazat pe un scenariu original al lui Garland; dar ecranizează sub aceeași regie un roman de succes înfricoșător.

Iminentul filme online 2018 Anihilarea – Annihilation va avea la bază romanul cu același nume al lui Jeff VanderMeer. Povestea detaliază experiența unei călătorii într-un univers supra realist. Primul teaser pentru viitoare peliculă a fost publicat în luna septembrie a acestui an. Dar noul trailer te ajută să înțelegi mult mai bine despre ce va fi vorba în ecranizare.

O mare parte din povestea filme online 2018 Anihilarea – Annihilation se desfășoară în Area X.