Angie Tribeca (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Steve Carell
Actori: Rashida Jones, Lisa Kudrow, Gary Cole
Anul: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Mister
Durata: 30 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Angie Tribeca SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Sinopsis Angie Tribeca

Descris drept “o parodie la proceduralele polițiste în stilul lui The Naked Gun”, serialul ne arată experiențele extreme ale personajului titular, interpretat de Rashida Jones, o polițistă din cadrul departamentului “infracțiuni super-nasoale” din cadrul poliției Los Angeles.

Susțin pe deplin tactica de promovare ciudat că TBS este angajarea duminica cu cele mai noi comedie sale, Angie Tribeca: 25 (da, 25) ore de non-stop, showings comercial-free din 10 episoade sezonul întâi. De ce? Pentru că atunci când ai un spectacol această prostie, trebuie să fie all-in. Și chiar dacă vă puteți da seama tot ce-but-the-bucatarie-chiuveta, non-stop joking de Angie Tribeca destul de repede, cufundându-te în ea cu totul este cu adevărat mod de a merge. Dacă aveți chiar și cea mai mică rezistență la lucruri care sunt “redonkulous”, atunci s-ar putea la fel de bine evita.

Seria vine de la Steve și Nancy Carell, încercând să apăsați în gol comică, lăsat de o astfel de-lor-un fel ca comedii de poliție Squad !, Avion! și sania ciocan. Ce modalitate mai bună de a falsifica overabundance noastre de poliție decât să procesuale puse unul aer care merge pentru absurd în orice lectură linie?
Toată lumea lectura a spus linii trebuie să-l joace direct, desigur. Așa funcționează comedia. Când o femeie spune Det. Angie Tribeca (Rashida Jones), “Sper ca te prind animalul care a făcut acest lucru,” in seriale online Tribeca spune: “Vă mulțumesc, doamnă, dar noi credem că a fost un om care a făcut-o.” Când partenerul ei, Jay Geils (Hayes MacArthur), anunță un interviu separat, el spune: “vă mulțumesc pentru timpul acordat”, iar apoi ia revista time femeii. Da, e genul ăla de spectacol.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Angie Tribeca (2016)
Nota film
51star1star1star1star1star