Angélique (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Aventura, Istorice, Romantice
Producator(i): Nadia Golon, Philippe Blasband
IMDB: 6.1
Regia: Ariel Zeitoun
Actori: Nora Arnezeder, Gérard Lanvin, Tomer Sisley


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Angélique

În Franța secolului XVII, frumoasa și rebela Angelique este obligată de tatăl ei sărac să se căsătorească cu contele Joffrey de Peyrac, un bărbat înstărit, mai în vârstă, despre care se credea că era la fel de bogat ca Ludovic XIV. Peyrac, care este desfigurat și schilod din cauza unui accident din tinerețe, și-a făcut averea din minele de aur folosind o tehnică nouă de extragere a acestui metal prețios.

Dușmanii lui spuneau că practică alchimia. Inițial, Angelique regretă căsătoria cu Joffrey, dar ajunge să-l admire și să se îndrăgostească de el. Fiind martora unui plan de înlăturare a regelui, Angelique ajunge ținta conspiratorilor. Când Joffrey o ajută, este acuzat de vrăjitorie și Angelique pleacă la Paris să-i organizeze apărarea.

Este o nouă adaptare a Angélique, îngerii Marquise de Bernard Borderie (1964), bazat pe romanul Angélique de Anne și Serge Golon. Filmul a fost inițial planificat în două părți , dar eșecul filmului, atunci când a fost lansat în Franța (una din cele mai puțin profitabile în 2013 ), a condus la renuntarea turnarii celei de-a doua parti.