Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Ce aveți cu Henry – And Punching the Clown (2016) Online Subtitrat


Regia: Gregori Viens
Actori: Henry Phillips, Tig Notaro, J.K. Simmons
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ce aveți cu Henry – And Punching the Clown (2016)

Nefericitul compozitor Henry Phillips este atras la Los Angeles de faimosul producător TV Jay Warren care vrea să facă o producție despre viața grea a unui interpret. Când Jay îl vede pe Henry susținând un spectacol oribil la un club local, este convins că povestea acestuia trebuie spusă. Cu ajutorul prietenei lui, Jillian, și al managerului său, Ellen Pinsky, Henry îndură traiul din L.A. și obține ceea ce ar părea să fie visul hollywoodian. Dar când o rețea TV mare se implică, el trebuie să decidă dacă moștenirea lui va fi să facă glume sau să devină ținta lor.

And Punching the Clown online subtitrat este o comedie inteligentă. Spre deosebire de cele mai multe comedii care se bazeaza pe blestem; dezgust sau slapstick; acest film are un creier. Nu voi intra în nici un fel de detaliu; dar este clar că multe dintre scene sunt inspirate de evenimentele din lumea reală.

Filmul Ce aveți cu Henry online subtitrat are plauzibilitate și niciodată nu pare contrariat. Punching Henry reușește; de asemenea; să fie amuzant și trist în același timp; ceea ce este destul de rar și dificil de realizat chiar și pentru cei mai buni scriitori. În cele din urmă; filmul face un comentariu asupra culturii și naturii umane.