Anatomia lui Grey – Grey’s Anatomy (2005) Serial Online Subtitrat in Romana


Meredith Grey din serialul Anatomia lui Grey – Grey’s Anatomy online subtitrat este fiica unui chirurg celebru. In acelasi timp, ca o predestinare, ea poarta acelasi nume – Grey – ca si autorul unuia dintre cele mai cunoscute manuale de anatomie. Cand incepe primul an de activitate ca medic intr-un spital din Seattle, Meredith incearca sa mentina relatii bune cu toti colegii. Dar in aceasta meserie dificila, competitia este foarte dura!

Anatomia lui Grey (original Grey’s Anatomy) este o serie americana de drama medicala creata de Shonda Rhimes, avand premiera pe data de 27 martie 2005 pe canalul ABC. Serialul a fost emis in numar de 14 sezoane, fiind axat pe viata fictionala ale stagiarilor, indrumatorilor si rezidentilor care evolueaza ca si medici, in timp ce incearca sa isi mentina vietile personale si relatiile in echilibru.

Titlul Anatomia lui Grey – Grey’s Anatomy online subtitrat¬†este derivat din manualul de anatomie umana Gray’s Anatomy, scris de catre Henry Gray; serialul a fost conceput sa aiba o distributie mixta, eliminand criteriile rasiale. Cu toate ca actiunea serialului are loc in Seattle, filmarile au avut loc in Los Angeles, California.

Protagonista seriei Anatomia lui Grey – Grey’s Anatomy online subtitrat este dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo), fiind acceptata in programul rezidential in cadrul spitalului fictional Seattle Grace si repartizata in subordinea dr. Miranda Bailey (Chandra Wilson), impreuna cu Dr. Cristina Yang (Sandra Oh), Dr. George O’Malley (T. R. Knight), Dr. Izzie Stevens (Katherine Heigl) si Dr. Alex Karev (Justin Chambers).¬†


Regia: Shonda Rhimes
Actori: Justin Chambers, Chandra Wilson, James Pickens Jr.
An: 2005
Gen: Seriale Online, Drama, Romantice
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Grey’s Anatomy (2018-2019) SEZONUL 15 Online Subtitrat:


S15E01:

S15E02:

S15E03:

S15E04:

S15E05:

S15E06:

S15E07:

S15E08: