Anaconda (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Luis Llosa
Actori: Jon Voight, Jennifer Lopez, Eric Stoltz
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Groaza
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Anaconda

Cu Jon Voight, Jennifer Lopez și Eric Stoltz, Anaconda este un film despre teroarea provocată de uriașul șarpe și despre obsesia unui om care vrea să-l prindă cu orice preț. Acesta va lua captivă o echipă de la National Geographic în jungla Amazonului în disperata sa încercare de a captura cel mai mare și periculos șarpe din lume. Nu va ezita să-i ducă pe aceștia până în fălcile monstrului, astfel că toți cercetătorii vor trebui să învețe legea junglei pentru a supraviețui.

Turnarea anumitor scene în Amazon s-a consumat în condiții extrem de tensionate, mulți dintre actori manifestând o teamă patologica de șerpi.

Mă bucur să aflu că doar eu, marele critic Roger Ebert (care i-a dat 3 1/2 stele din 4) şi câţiva cinefili îl apreciază şi nu mă situez la nivelul marei mase de spectatori care îl consideră prost. Subiectul îl constituie obsesia unui om de a prinde viu un monstru din pădurile amazoniene. Filmul mi s-a părut a fi chiar bun, fără a fi însă excepţional, cu un subiect bine gândit şi un scenariu bine scris, devenind un film cult după care s-au realizat deocamdată trei sequeluri de niveluri scăzute.

“Anaconda” este interesant, înfricoşător, cu momente de tensiune bine regizate. Si interpretări bune (contribuie o întreagă pleiadă de actori cunoscuţi. Jon Voight, Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube, Jonathan Hyde, Eric Stoltz şi Danny Trejo). Stilul său este aventuros cu peisaje superbe bine filmate. Cascadorii şi efecte speciale bine realizate şi tensiune amplificată la maxim prin sunete ascuţite. Muzică sugestivă şi tăceri apăsătoare. Un film cult care merită văzut.


Trailer Anaconda