An Ordinary Man (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Silberling
Actori: Ben Kingsley, Hera Hilmar, Peter Serafinowicz
An: 2017
Gen: Drama, Thriller, Razboi
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis An Ordinary Man

În regia lui Brad Silberling, An Ordinary Man este povestea unui general (Ben Kingsley) acuzat de genocid în timpul războiului. Care a stat ascuns multi ani în mijlocul pădurii departe de toți cei care îl căutau. Generalul formează o relație cu singura lui legătură cu lumea exterioară, cu o tanara pe nume Tanja (Hera Hilmar) care se angajează la el pe post de menajeră.

Singurul său contact uman normal este acela al “servitoarei” sale (Hera Hilmar). Un participant inițial reluctant în relație.

Kingsley joacă rolul său cu indiferență egală și cu sălbăticie suprimată – deși nu se dau detalii explicite despre “atrocitățile” lui. Veți deveni rapid convinși că aceasta este o creatură capabilă să le comită.

Reprezentarea lui Hilmars a unei persoane legate de circumstanțe este la fel de ambivalentă. Inițial repulsat de general, o legătură strâmtă reapare capul.

Există foarte puțin în calea “acțiunii” în timpul întregului film – acesta nu este un film despre acțiuni, ci despre consecințe.

Vizionarea interacțiunii dintre “The General” și “The Maid” este atât fascinantă. Cât și morbidă – ca și cum am observa un accident de mașină în mișcare lentă.

Recomand cu entuziasm acest film pentru fanii Kingsley – dar dacă vă așteptați la o acțiune plină. Extravaganță bazată pe explozia genului mai modern, veți fi dezamăgiți. Hera Hilmar, joacă rolul ei cu o subtilitate care arată profunzimea experienței ei de actorie.