Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

An Ordinary Man (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brad Silberling
Actori: Ben Kingsley, Hera Hilmar, Peter Serafinowicz
An: 2017
Gen: Drama, Thriller, Razboi
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis An Ordinary Man

An Ordinary Man ni-l prezinta pe Ben Kingsley in rolul unui criminal de război ascuns, care începe să formeze o relație cu servitoarea lui (interpretat de Hera Hilmar). Pe măsură ce căutarea lui se intensifică, acesta își dă seama că ea este singura persoană în care poate avea încredere.

Kingsley joacă rolul său cu indiferență egală și cu sălbăticie suprimată – deși nu se dau detalii explicite despre “atrocitățile” lui. Veți deveni rapid convinși că aceasta este o creatură capabilă să le comită.

Reprezentarea lui Hilmars a unei persoane legate de circumstanțe este la fel de ambivalentă. Inițial repulsat de general, o legătură strâmtă reapare capul. Există foarte puțin în calea “acțiunii” în timpul întregului film – acesta nu este un film despre acțiuni, ci despre consecințe.

Vizionarea interacțiunii dintre “The General” și “The Maid” este atât fascinantă. Cât și morbidă – ca și cum am observa un accident de mașină în mișcare lentă.

Recomand cu entuziasm acest film pentru fanii Kingsley – dar dacă vă așteptați la o acțiune plină. Extravaganță bazată pe explozia genului mai modern, veți fi dezamăgiți. Hera Hilmar, joacă rolul ei cu o subtilitate care arată profunzimea experienței ei de actorie.