Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Amurg – Sunset (1988) Film Online Subtitrat


Regia: Blake Edwards
Actori: Bruce Willis, James Garner, Malcolm McDowell
An: 1988
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Amurg – Sunset (1988)

In timp ce realiza un film mut despre viata legendarului justitiar Wyatt Earp, un actor veteran pe nume Tom Mix descopera ca adevaratul Wyatt Earp se afla pe platourile de filmare ca consultant tehnic. Cei doi devin repede prieteni, dar intamplarea face ca o crima sa fie comisa, moment in care cei doi devin parteneri, si pornesc in cautarea si prinderea ucigasului.

Acest film a fost lovit în jurul valorii de pe cablu TV în ultima vreme și am pus off off uitam pentru că m-am așteptat să fie o altă versiune foarte întinsă a unui film polițist amic. Povestea pare a fi făcută pentru asta. Expert vechi de viață în viață Mareșalul Wyatt Earp preda calus tânăr cowboy fals Tom Mix cum să rezolve o crimă. “Dragnet” pe un lot din anii 1920. Dar nu era deloc așa.

Este adevărat că Earp (Garner) a atârnat în jurul valorii de Hollywood la acea vreme; sau poate puțin mai devreme. Nu prea știm prea multe despre trecutul său. Dar; deși Mix (Willis) a condus mașini scumpe și purta costume de sclipire și pălării mari; nu era un fals. El a fost un adevărat cowboy; a fost un călăreț mare; a luptat în războiul spaniol-american și a putut avea grijă de el însuși. În locul ciocnirii așteptate între maestru și tirouș; îi luăm pe doi tipi care au lovit-o destul de mult unul cu celălalt și au un respect reciproc.