Amnezie cu surprize – Overboard (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Cu o intorsatura de situatie spumoasa, Amnezie cu surprize – Overboard online subtitrat se concentreaza asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ). Un seducator egoist si rasfatat, ce face parte din cea mai bogata familie din Mexic si asupra lui Kate (ANNA FARIS); o mama singura ce de abia isi duce traiul impreuna cu cei 3 copii ai ei.

Kate din Amnezie cu surprize – Overboard online subtitrat e angajata sa mentina curatenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, pana in momentul in care e concediata pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuza si sa-i plateasca ce ii datoreaza. La scurt timp dupa acest lucru, Leonardo cade peste bord in timpul unei petreceri prea infierbantate si se trezeste a doua zi pe mal, suferind de cea mai acuta forma de amnezie. Kate apare la spital si, ca sa i-o plateasca, il convinge pe Leonardo ca e sotul ei si il pune la munca-pentru prima oara in viata lui.

La inceput Leonardo din Amnezie cu surprize – Overboard online subtitrat e nefericit si stangaci, dar incet-incet incepe sa se descurce. In cele din urma, Leonardo castiga respectul noii sale “familii” si a colegilor de munca. Dar adevarata familie de miliardari a lui Leonardo il cauta pe acesta cu disperare. In acelasi timp, pericolul ca lui Leonardo sa-i revina brusc memoria pluteste in aer. Intrebarea care se pune e: o sa ramana Leonardo impreuna cu noua sa familie sau o sa puna indiciile cap la cap si o sa ii paraseasca pentru totdeauna?


Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Actori: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare