Amnezie cu surprize – Overboard (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Actori: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: n/a


Premiera in Romania 11.05.2018! Trailer!


Review Amnezie cu surprize – Overboard (2018)

Un bogătaş răsfăţat şi obraznic devine amnezic în urma unui accident. O anumită fostă angajată a lui, pe care nu a tratat-o tocmai potrivit, Il va căuta cu un plan de răzbunare.

Masina de reboot / remake de la Hollywood sa mutat în viteză mare în ultimii câțiva ani; iar acum avem un nou clip pentru remake-ul comediei clasice a 80-a Overboard. Noua versiune Amnezie cu surprize online subtitrat o interpreteaza pe Anna Faris ca personaj Kurt Russell si pe Eugenio Derbez ca personaj Goldie Hawn care face noua traditie de schimbare a genurilor in roluri. În timp ce remorca a dat o sinteză generală a povestirii; noul clip prezintă Faris și Derbez în timp ce încearcă să-l convingă că este soția lui.

În timp ce versiunea originală din 1987 a Overboard online subtitrat a fost o comedie zany 80s; noua versiune actualizată găsește glume care par să încerce prea mult cu exagerare. Luptându-se împotriva amneziei sale; Anna Faris îl umple pe Eugenio Derbez în detalii despre dragostea făcută de Cancun. Faris este în cele din urmă capabil să-l convingă pe Derbez că este soția lui; subliniind că are un tatuaj Mickey Mouse pe capătul din spate; la care este de acord și totul se scufundă.