Amnezie cu surprize – Overboard (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Actori: Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Sinopsis Amnezie cu surprize – Overboard (2018)

Cu o întorsătură de situație spumoasă, Amnezie cu surprize – Overboard se concentrează asupra lui Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, ce face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui.

La început Leonardo e nefericit și stângaci; dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă; Leonardo din Amnezie cu surprize – Overboard, câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp; pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer. Întrebarea care se pune e: o să rămână Leonardo împreună cu noua sa familie sau o să pună indiciile cap la cap și o să îi părăsească pentru totdeauna?


Review Amnezie cu surprize – Overboard (2018)

Leonardo Montenegro (Eugenio Derbez) are tot ce își poate dori; este bogat și lipsit de griji și nu a muncit nici măcar o zi în viața lui. La polul opus o găsim pe Kate Sullivan (Anna Faris); o mamă singură; care încearcă din răsputeri să-și întrețină familia și să învețe pentru a deveni asistentă medicală. Destinele acestor două personaje total opuse se vor intersecta într-un mod pe cât de neașteptat; pe atât de amuzant. Poate oare o minciună să țină împreună o poveste de dragoste și o nouă familie?

Pelicula Amnezie cu surprize – Overboard este o reinterpretare a filmului cu același nume care a apărut în 1987; în care protagoniștii erau jucați de Goldie Hawn; o femeie foarte bogată; și Kurt Russell; un tâmplar angajat să lucreze pe iahtul ei. Noua variantă imaginată de Derbez (care interpretează rolul principal masculin și este și unul dintre producătorii filmului) este mult mai actuală. „Iubesc filmul original; dar trăim altfel de timpuri acum și ne-am dorit să facem ceva de care să se bucure toată lumea; fie că l-au văzut pe cel vechi sau nu. Ne-am gândit să schimbăm rolurile; ca să evităm comparațiile. Odată ce am inversat rolurile; ne-am dat seama că avem multe avantaje”; spune Derbez.

Avem un mexican bogat; ceea ce e departe de orice stereotip de la Hollywood. De obicei; întâlnim mexicani jucând roluri de bucătari; grădinari sau emigranți. De asemenea; avem un bărbat care pătrunde în viața unei femei și preia din treburile casnice; ceea ce ilustrează o situație contemporană.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Overboard (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray