Amnezie cu surprize – Overboard (1987) Online Subtitrat


Regia: Garry Marshall
Actori: Goldie Hawn, Kurt Russell, Edward Herrmann
An: 1987
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Amnezie cu surprize – Overboard (1987)

Umor și fantezie într-o combinație perfect dozată. Joanna, o bogătașă răsfățată de soartă, decide că a sosit vremea să schimbe ceva în viața ei. Alege, așadar, schimbarea cabinei ei de pe iahtul conjugal, refuzându-i, însă lui Dean, tâmplarul, plata pentru munca făcută. În timpul croazierei ce urmează, Joanna cade peste bord și este recuperată… de cine altul decât Dean! Amnezia totală a Joannei dă naștere unui intreg șir de aventuri (casnice) incredibile, din care este greu de ieșit, dar nu și imposibil: și, mai ales, nu cu buzunarele goale!

Aseara am revazut pentru a treia oara filmul Amnezie cu surprize – Overboard si pot sa spun ca as mai putea sa-l mai vad o data. Este o comedie exceptionala si spun asta cu regret ptr ca in zilele noastre nu se mai fac comedii de o asemenea calitate.

Pe langa faptul ca scenele de ras nu sunt fortate, ci chiar par naturale, filmul iti da o stare de comfort. De ce spun asta? Pentru ca promoveaza valoarea familiei, arata rolul unei mame in educatia copiilor; si mai mult decat atat intareste vechea zicala “Banii nu aduc fericirea”. Eu una prefer astfel de filme ce stiu sa promoveze principii in detrimentul celora care distorsioneaza valoarea familiei.

Scena din Amnezie cu surprize – Overboard, in care micul Joey ii ofera mamei colieriul din margele este de o gingasie nemaipomenita! Ma emotioneaza de fiecare data.