Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Americanii – The Americans (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Joseph Weisberg
Actori: Costa Ronin, Lev Gorn, Susan Misner, Noah Emmerich, Michael Gaston, David Vadim, Keri Russell
Anul: 2013
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
Durata: 44 minute
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Americans SEZONUL 6 Online Subtitrat:


S06E01

S06E02

S06E03

S06E04

S06E05

S06E06

S06E07

S06E08

S06E09

S06E10


Sinopsis Americanii – The Americans

Phillip și Elizabeth Jennings, doi spioni KGB al căror mariaj a fost aranjat, se mută împreună cu cei doi copii în Washington, la începutul anilor 80, imediat după alegerea lui Ronald Reagan la Casa Albă. Asumându-și o dublă identitate, viața lor e din ce în ce mai greu de dus, cu atât mai mult cu cât în această perioadă a Războiului Rece cea mai mică greșeală îi poate costa viața.

In seriale online The Americans, Phillip și Elizabeth Jennings, doi spioni KGB al căror mariaj a fost aranjat. Se mută împreună cu cei doi copii în Washington, la începutul anilor 80, imediat după alegerea lui Ronald Reagan la Casa Albă. Asumându-și o dublă identitate, viața lor e din ce în ce mai greu de dus, cu atât mai mult cu cât în această perioadă a Războiului Rece cea mai mică greșeală îi poate costa viața.

Un serial de vazut: The Americans. Este povestea a doi agenti KGB adanc infiltrati in SUA intre anii 60 si 80. O perioada dura a Razboiului Rece. „The Americans” – pentru ca agentii, sot. Si sotie, formeaza o familie tipic americana, au doi copii – nascuti americani, lucreaza. In timpul zilei, la o agentie de turism, vorbesc engleza la perfectie, fara accent. Si au nume, bineinteles, americane. Sunt atat de „americani” incat nimeni, nici macar vecinul lor, un agent FBI de la divizia anti-KGB, nu simte ca ar fi ceva in neregula.