Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Amator în misiune – Gringo (2018) Online Subtitrat


Regia: Nash Edgerton
Actori: Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Amator în misiune – Gringo (2018)

Un mix antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, „Gringo: Amator în misiune” se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?

Gringo este un apelativ care înseamnă în spaniolă „străinul”. Povestea cu nume interesante în distribuție – Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley – are loc în Mexic, nu departe de graniţa cu Statele Unite, unde se întâmplă afaceri ilegale, iar moartea e un pericol constant (ceea ce o ştim chiar de la ştiri).

Protagonistul (David Oyelowo) din filmul online subtitrat Amator în misiune – Gringo este un corporatist cu principii; bărbat de culoare de origine nigeriană; căruia îi plac lucrurile făcute ca la carte şi nu acceptă compromisuri cu legea. Ajunge în Mexic într-o companie mai puţin fericită: adică aceea a unor afacerişti veroşi care produc în Mexic produse farmaceutice interziste în Statele Unite. Mai rău decât atât; în jurul lor bântuie organizaţia Panterei Negre; un cap mafiot aşa cum ni-i imaginăm pe cei mai răi din această „breaslă”.

Cei doi „şefi” americani din Amator în misiune – Gringo sunt schiţaţi în tuşe groase: directoarea cu discurs vulgar; veroasă; manipulativă şi obsedată de putere (Theron); alături de şeful corporatist (Edgerton) corupt; escroc; mincinos şi arogant cu angajaţii. O secvență la o masă cu cei trei – David Oyelowo; Charlize Theron; Joel Edgerton – în care aroganţa şi discursul agresiv maschează frica şi incompetenţa ni s-a părut atât de… românească.