Amator in misiune – Gringo (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Un mix antrenant de umor negru, actiune accelerata si intriga dramatica, Amator in misiune – Gringo online subtitrat se desfasoara in Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila tradatorilor lui colegi de corporatie, a unui traficant de droguri local si a unui mercenar cu acute procese de constiinta.

Trecut de la cetatean model in tabara celor mai cautati criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supravietui situatiei extrem de periculoase. Insa actiunile lui ridica intrebarea: Si-a pierdut mintile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligenta?

Protagonistul (David Oyelowo) din Amator in misiune – Gringo online subtitrat este un corporatist cu principii, barbat de culoare de origine nigeriana; caruia ii plac lucrurile facute ca la carte si nu accepta compromisuri cu legea. Ajunge in Mexic intr-o companie mai putin fericita. Adica aceea a unor afaceristi verosi care produc in Mexic produse farmaceutice interziste in Statele Unite. Mai rau decat atat, in jurul lor bantuie organizatia Panterei Negre, un cap mafiot asa cum ni-i imaginam pe cei mai rai din aceasta „breasla”.


Regia: Nash Edgerton
Actori: Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare