Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Amateur (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Ryan Koo
Actori: Michael Rainey Jr., Tekola Cornetet, Hanna Longo
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Sport
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Amateur (2018)

Un baschetbalist adolescent din filmul Amateur online subtitrat este ales sa faca parte dintr-o echipa de amatori care-l poate propulsa rapid in liga profesionista, numai ca la scurt timp dupa ce ajunge acolo el realizeaza cat de corupa si de lacoma este aceasta lume a sportului amator care curma visele multor tineri talentati.

Acea persoană este Terron (Michael Rainey Jr.), un jucător de baschet talentat, care suferă, de asemenea, de discalculia, pe care filmul o simplifică ca “numărul de orbire”. În cea mai mare parte lucrează în jurul său și se găsește recrutat pentru o echipă de liceu condus de antrenorul Gaines (Josh Charles).

Ca atare; el trebuie să se ocupe de colegii și adversarii mai în vârstă; mai mulți; de lipsa de concentrare asupra clasei; de a fi departe de casă; unde tatăl său supranatural (Sharon Leal) și tatăl moștenit de la contuzii (Brian White) să se întâlnească întâlniri – și câteva alte inconveniente minore care nu vor surprinde pe nimeni care a vizionat vreodată un film despre un atlet înainte. Poate că nu s-au concentrat pe un protagonist atât de tânăr; dar aceleași tropes.