Alfa şi Omega – Alpha and Omega (2010) Online Subtitrat


Regia: Anthony Bell, Ben Gluck
Actori: Chris Carmack, Eric Price, Vicki Lewis, Danny Glover, Hayden Panettiere
Anul: 2010
Gen: Comedie, Aventura, Animatie
Durata: 88 minute
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Alfa şi Omega – Alpha and Omega (2010)

Kate și Humphrey sunt doi lupi care nu au absolut nimic în comun. Kate este Alpha – pentru ea disciplina, datoria și responsabilitățile sunt literă de lege, în timp ce Humphrey, lupul Omega, trăiește numai pentru prieteni și distracție. În lumea lor, cei doi nu au voie să fie împreună niciodată, nici măcar ca amici.

Fiică a conducătorului Alpha al haitei de est, Kate este promisă lui Garth, fiul Alpha al clanului din est. Nefiind vorba de dragoste, căsătoria lor este aranjată pentru a asigura pacea între cele două clanuri. Dar, fără voia lor, Kate și Humphrey sunt luați din rezervația lor din Jasper Park (Canada) și mutați undeva în Idaho. Disperată să se întoarcă acasă în timp util, pentru a se căsători cu Garth și a evita războiul, Kate începe o adevărată aventură alături de Humphrey.

Luptându-se cu distanța mare și cu multe creaturi potrivnice; în calea celor doi lupi apare un nou obstacol: fără să-și dea seama; ei se îndrăgostesc.

O animatie destul de buna; si frumoasa; care reuseste sa atraga printr-o poveste interesanta si amuzanta. Daca se lucra ceva mai atent la unele detalii; si se intarea firul povestii; poate ar fi iesit o animatie memorabila. Chiar si asa; este un film numai bun pentru relaxare. Merita vizionat !!!