Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Alpha and Omega 2 A Howl-iday Adventure (2013) Online Subtitrat


Titlu Romania: Alfa și Omega 2 Aventuri de sărbatori
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
Producator(i): Steve Moore
IMDB: 5.3
Regia: Richard Rich
Actori: Kate Higgins, Ben Diskin, Shaun Gerardo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Alpha and Omega 2 A Howl-iday Adventure (2013)

Kate și Humphrey s-au întors. Se pregătesc să sărbătorească Crăciunul cu puii lor, dar când cel mai tânăr cățeluș, Runt, dispare fără urmă, trebuie să-și petreacă Sărbătorile protejându-și familia și aducandu-l inapoi pe Runt.

Când Alpha și Omega au fost eliberați în 2010, recepția nu a fost foarte pozitivă. Atât criticii, cât și filmașii au lovit filmul, criticând povestea, animația și doar un film rău general. A reușit să găsească niște fani, dar este încă un film pe care mulți oameni tocmai l-au uitat … sau au vrut să uite.

Desigur, este o plăcere vinovată a mea. Da, e rău și nu este ceva ce aș recomanda oricui … dar pot să găsesc o bucurie din ea și nu cred că este atât de rău cum mulți dintre ei pretind (aproape, dar nu destul). Cu asta am spus că nu mi-am dorit niciodată să primească o continuare. Sincer, nu este necesar și, din nou, nu prea mulți oameni i-au plăcut chiar primul film. Este baza fanilor, dacă cineva chiar există, este destul de mic, deci cine este publicul țintă? De ce chiar deranjezi să faci o continuare, știind că probabil nu va vinde?