Alpha (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Alpha online subtitrat urmareste o poveste epica despre supravietuire de acum 20.000 de ani, in timpul ultimei ere glaciare. In timpul primei sale vanatori, considerata o initiere a celui mai de elita grup al tribului sau, tanarul Keda este ranit si considerat mort dupa ce o vanatoare de bizoni sfarseste groaznic.

Trezindu-se ranit, singur si departe de satul sau, el trebuie sa invete sa supravietuiasca si sa navigheze prin salbaticia aspra si neiertatoare. In timp ce dezvolta o prietenie cu un lup, ei invata sa se bazeze unul pe altul pentru a vana, a face fata nenumaratelor pericole si pentru a-si gasi drumul spre casa inainte ca iarna neiertatoare sa soseasca.

Alpha online subtitrat este o lectie de regie, montaj si sunet. E un spectacol vizual cum rareori am vazut in filme. E o povata, un indemn la curaj si perspicacitate. Reda legatura speciala intre om si animal intr-un mod crud si in acelasi timp deosebit de emotionant. Cel mai bun film al anului pe care l-am vazut, categoric il recomand!


Regia: Albert Hughes
Actori: Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jóhannes Haukur Jóhannesson
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare