Alone Together (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Eben Russell, Benji Aflalo, Esther Povitsky
Actori: Esther Povitsky, Benji Aflalo, Ginger Gonzaga
An: 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Alone Together SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Alone Together

Esther și Benji din seriale online 2018 Alone Together sunt cei mai buni prieteni platonici care nu doresc decât să fie acceptați de cultura obsedată de statul Los Angeles. În ciuda relației lor uneori controversate, atunci când împingerea vine să se împingă, s-au luat reciproc înapoi … Și nu au pe nimeni altcineva să stea cu el.

Alone Împreună poate fi cel mai bine descris ca Oamenii dificili pentru milenii. Cum răspundeți la citirea acestei fraze va determina dacă acest spectacol merită sau nu timpul acordat.

Alone Together urmărește Esther și Benji, douăzeci și două de ani care trăiesc cu părinții lui Benji în timp ce încercau să supraviețuiască în cultura Los Angeles.

Ei se luptă să-și dea seama de viața lor, ceea ce are ca rezultat câteva momente hilare pe parcursul spectacolului, mai ales în primul episod când Esther “se întâmplă” să se alăture unui serviciu de escortă. Dacă sunteți familiarizați cu emisiuni precum “Curb Your Enthusiasm” sau “People Difficult”, atunci ați văzut deja acest spectacol.

Singura diferență este că acești curmudgeoni sunt mult mai tineri in seriale online 2018 Alone Together. Cred că această premisă ar funcționa mai bine dacă fie Benji, fie Esther ar fi mai plăcut, dar aproape întotdeauna se întâlnesc ca niște uriași care se absoarbe de sine, care deflectă orice responsabilitate reală față de ceilalți, subliniind problemele și nesiguranța lor. Acest lucru duce la o incapacitate de a se conecta cu personajele lor la orice nivel. Acest lucru generează, de asemenea, o altă problemă flagrantă cu narațiunea prin faptul că este extrem de repetitivă și exagerată.

PortalulTauTV.com
Alone Together (2018) Online Subtitrat in Romana
Alone Together (2018)
Editor's Rating:
2