Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

All the King’s Men (2006) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Toți oamenii regelui
Regia: Steven Zaillian
Actori: Anthony Hopkins, Sean Penn, Mark Ruffalo, Jude Law
An: 2006
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All the King’s Men

Puterea absoluta corupe definitiv in adaptarea regizorului-scenarist Steven Zaillian (“Schindler’s List”) dupa clasicul roman lui Robert Penn Warren “All the King’s Men”.

Filmul are o distributie de zile mari: Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet, Patricia Clarkson, James Gandolfini, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins. “All the King’s Men” ilustreaza spectaculoasa ridicare la putere si caderea carismaticului politician sudist, “Boss” Willie Stark (Penn).

Jude Law joaca rolul lui Jack Burden, un fost repoerter, candva idealist, acum dezamagit, care fara sa vrea alimenteaza ambitiile politice corupte ale lui Stark.

,,Toti oamenii regelui” ne spune povestea unui idealist convins, ajuns la putere in politica statului Louisiana in anii `30, dar si despre coruptia care il duce intr-un final la pierderea pozitiei castigate. Filmul este o saga dedicata naturii umane, coruptiei, puterii, idealismului, romantismului si tradarii, aratandu-ne realitatea acelor ani, actuala si in zilele noastre.

O distributie fantastica; numai ca filmul mi-a lasat un gust amar; nu pentru ca imi dezvaluia lucruri noi din contra. Simteam ca totul din film imi era cumplit de familiar. Ca mirosul de amar si greata de dimineata dupa o noapte de betie. Traiam impresia unui deja vu continuu; nimeni nu e curat; nimeni nu e imaculat; toti au in spate un trecut. Toti oamenii de succes sunt murdari in sufletul lor; faptele lor de succes sunt cladite pe masinatiuni; manipulari; santaj; frauda; furt; miciuna.