Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

All Is Well (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Umesh Shukla
Actori: Asin, Mohammed Zeeshan Ayyub, Abhishek Bachchan, Rishi Kapoor, Supriya Pathak
Anul: 2015
Gen: Aventura, Drama, Comedie, Indiene
Durata: 126 minute
IMDB: 3.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All Is Well

All Is Well online subtitrat este un film Bollywood regizat de Umesh Shukla și produs de Bhushan Kumar, Krishan Kumar, Shyam Bajaj și Varun Bajaj co-produs de Ajay Kapoor. In film joaca Abhishek Bachchan, Rishi Kapoor, Asin și Supriya Pathak în rolurile principale. Filmul abordează o problemă spinoasă, cu un mesaj social similar.

Voi descrie cele patru personaje principale ale filmului; va fi de ajuns pentru tine să decideți dacă ar trebui să urmăriți acest eșec total la filmarea din filme indiene online All Is Well.

Junior Bachchan joacă un fiu arogant al unui producător de dulciuri din Punjabi, care locuiește acum în Bangkok, după ce a fugit din casa lui ca adolescent din cauza naturii abuzive a tatălui său. Compararea expresiilor sale cu cele ale unui lemn ar fi o insultă pentru acesta din urmă, deoarece el ignoră solicitările enumerate de presupusa iubită spirituală, care este disperată să se căsătorească și să fie pusă.

Redarea tatălui său de pe ecran este talentatul Rishi Kapoor, care câștigă în mod unanim competiția între cast pentru depășire. Supriya Pathak face ca un pacient mental să semene cu cele șapte teste ale iadului. Nu in ultimul rand, zborul lui Asin Air India din Mumbai (si Bollywood) pleaca in aceasta saptamana.

În primele zece minute, cineva învață cum lenea a jucat un rol semnificativ în realizarea filmului. Cine altcineva ar juca un cântec emoțional între secvențe în care personajele dau dialoguri importante pentru complot? Există un singur lucru pe care l-ați face după ce ați vizionat filmul și acest lucru se simte prost pentru actori.