All American (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Serialul All American online subtitrat il urmareste pe Spencer James (Daniel Ezra), un atlet de fotbal de liceu in crestere si un student la South Crenshaw High. Compton este locul pe care il numeste acasa. Insa, cand antrenorul de fotbal al Beverly High School, Billy Baker (Taye Diggs), vrea ca el sa vina la echipa din Beverly Hills, mama lui Spencer, Grace (Karimah Westbrook) si prietenul lui bun, Coop (Bre-Z), il conving pe Spencer ca el trebuie sa profite de ocazie.

Acum, Spencer din All American online subtitrat trebuie sa treaca de cele doua lumi Рcartierul de sud pe care-l cunoaste si lumea bogata din Beverly Hills, care ia dat ocazia pentru ceva maret. Cand Spencer este obligat sa se mute cu Billy si familia sa pentru a-si proteja permisiunea de transfer catre Beverly High, vine cu provocarile proprii.

Billy, fiul lui Jordan (Michael Evans Behling) din All American online subtitrat, fundasul echipei, este mai putin entuziasmat de atentia tatalui sau sau a echipei, cu Spencer. In timp ce Spencer se lupta sa-si gaseasca drumul, el isi face un aliat neasteptat: sora lui Jordan, Olivia (Samantha Logan), care la randul ei se lupta cu demonii ei.


Regia: April Blair
Actori: Daniel Ezra, Michael Evans Behling, Jordan Belfi
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Sport
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

All American (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07: