Alien Renaşterea – Alien Resurrection (1997) Online Subtitrat


Regia: Jean-Pierre Jeunet
Scenariu: Dan O’Bannon, Ronald Shusett
Actori: Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon
Anul: 1997
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 6.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Alien Renaşterea – Alien Resurrection (1997)

200 de ani au trecut de cand Ripley (Sigourney Weaver) s-a sacrificat pe Fiorina 161 pentru a opri teroarea extraterestra.

Insa dupa multi ani si sapte experimente nereusite, oamenii de stiinta au reusit sa cloneze o dublura perfecta a lui Ripley, care o include si pe Regina extraterestra care se dezvolta in interiorul ei in momentul mortii.

Insa noua specie este mult mai inteligenta decat predecesorii sai – un lucru pe care oamenii de stiinta nu-l vor realiza decat dupa ce nava spatiala Betty va aduce cateva gazde umane suplimentare.

După trecerea a 200 de ani de la întâmplările de pe Fiorina 161; oamenii de știință de pe USM Auriga au reușit să o cloneze pe Ellen Ripley pentru a extrage regina extraterestră ce se dezvolta în corpul ei. Operațiunea militar-științifică scapă iarăși de sub control; iar oamenii trebuie să lupte pentru supraviețuire.

Seria se terminase odată cu ”Alien 3” (1992); iar încercările scenariștilor de a o relua au necesitat o regândire a poveștii; introducând teoria mutației genetice a alienilor. Găselnița scenaristică și cooptarea regizorului francez Jean-Pierre Jeunet (mai cunoscut ulterior pentru capodopera ”Amélie”) au reușit să dea filmului gura de prospețime necesară pentru a continua acțiunea întreruptă în ”Alien 3”.