Alice in Tara Minunilor – Alice in Wonderland (2010) Online Subtitrat


Regia: Tim Burton
Actori: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter
An: 2010
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alice in Tara Minunilor – Alice in Wonderland

Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge și, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Țara Minunilor, un loc pe care știe că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-și mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roșie. Va reuși Alice să salveze Țara Minunilor și să se întoarcă în lumea reală?

Dupa “Edward Maini-de-foarfece”, “Charlie si Fabrica de Ciocolata”, “Legenda calaretului fara cap” sau “Sweeney Todd”, regizorul Tim Burton si Johnny Depp fac din nou echipa intr-una din cele mai excentrice productii Disney, Alice in Wonderland online subtitrat. Interpretarea unica a povestii, distributia impresionanta si efectele nemaivazute sunt tot atatea motive de incantare pentru cinefili.

Inspirat din volumele “Aventurile lui Alice in Tara Minunilor” si “Aventuri in Tara Oglinzii” ale lui Lewis Caroll, filmul “Alice in Wonderland”; demonteaza tot ceea ce stiam – sau credeam ca stim – despre cunoscuta poveste, pentru a o recrea intr-un stil nou; pe cat de excentric, pe atat de captivant, purtand amprenta lui Tim Burton; si a scenaristei Linda Woolverton (care a mai lucrat la “Beauty and the Beast”, “The Lion King”, “Mulan” etc.).

De cand n-am mai citit povestea, Alice in Tara Minunilor online subtitrat (interpretata aici de Mia Wasikowska) a mai crescut; o regasim domnisoara in toata regula, promisa spre maritis unui nobil bogat, dar plictisitor. Pe cand se plimba in gradina, tanara il revede – ati ghicit!