Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Alibi din dragoste – Her Alibi (1989) Online Subtitrat


Regia: Bruce Beresford
Actori: Tom Selleck, Paulina Porizkova, William Daniels
An: 1989
Gen: Comedie, Crima, Mister
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Alibi din dragoste – Her Alibi (1989)

Disperat din cauza ca l-a parasit inspiratia, autorul de romane politiste Phil Blackwood se duce la tribunal si nimereste exact la procesul Ninei Ionescu, o frumoasa imigranta romanca, acuzata ca a injunghiat un barbat cu o foarfeca. Phil se indragosteste imediat de ea, asa ca se strecoara in inchisoare deghizat in preot si ii ofera un alibi romancei, cu conditia sa vina sa locuiasca la el. Acuzatiile sunt retrase, dar dupa ce Phil intalneste mai multe persoane suspecte incepe sa nu mai fie atat de sigur de nevinovatia exoticei lui iubite.

Oscilam pe durata filmului Alibi din dragoste – Her Alibi cam unde se situeaza; daca are momente cliseice; fapte previzibile si picanterii fara rost; insa dupa ce il urmaresti de la un capat la celalalt cu mare atentie; cred ca este o comedie inspirata; plina de umor si voie buna care te amuza; reusind sa isi indeplineasca scopul pentru care a fost realizat; pana la urma.

Tom Selleck din Alibi din dragoste – Her Alibi, a facut o pereche dementiala cu actrita Paulina Porizkova; reusind sa fie sarea si piperul productiei; iar urmele post-clasice sau pre-contemporane de care da dovada cred ca te cuceresc cu totul si te aduc mai bine in atmosfera inedita. Merita urmarit cu placere; fiind un film de seara excelent.