Alex of Venice (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Messina
Actori: Mary Elizabeth Winstead, Chris Messina, Don Johnson
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Alex of Venice

Alex, o tânără mamă, se dedică cu pasiune activităţii ei în protecţia mediului ca avocat şi încredinţează soţului gospodăria, cât şi creşterea copilului. Doar că soţul nu mai rezistă şi-o părăseşte pentru a-şi construi şi el o carieră. Dar Alex nu se dă bătută. Se luptă în instanţă cu un bogat om de afaceri, Frank, dar el are prea mult tact pentru a-i capta interesul şi a-i câştiga prietenia.

Ar fi trebuit să spun că am fost foarte dezamăgită în acest indie, fiind un mare fan al Mariei Elizabeth Winstead, și simt că este o actriță foarte talentată și pare să aducă o calitate atrăgătoare rolurilor sale. Ea joacă rolul lui Alex, un avocat pentru protecția mediului pentru Pământul Acum, și care este în prezent în litigiu pentru a opri construcția unui spa care ar putea dăuna habitatului din jur.

Exact așa trebuie să facă Winstead aici cu un scenariu care mi sa întâmplat ca fiind prea nesăbuit și lipsit de sens. De exemplu, Alex se încheie dormind cu constructorul (Derek Luke) din spa-ul menționat mai sus. Pe care îl întâlnește întâmplător la un bar local. Ea și nimeni altcineva nu se mai gândește la un conflict de interese. Cu cineva în care se luptă în prezent în instanță. Nu-i asa?