Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Alex Inc (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Matt Tarses
Actori: Elisha Henig, Audyssie James, Zach Braff
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Alex Inc (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Review Alex Inc (2018)

Alex Inc online subtitrat, care se află la vârsta de 30 de ani cu o soție și doi copii, face o decizie nebună de a renunța la slujba sa bună și a se arunca cu capul într-o lume nouă curajoasă de a începe o afacere.

Bazat pe podcastul “Start Up”; Alex Inc online subtitrat este centrat în jurul lui Alex Schuman; un jurnalist de radio strălucit; soț și tatăl a două. Dupa ce a lucrat la aceeasi emisiune de radio timp de 16 ani; este gata sa se scufunde in mare necunoscut. El renunță și începe o companie de podcast; astfel încât să poată spune poveștile în care crede.

În mod evident; soția sa; Noush; nu este fericită să renunțe la venit; dar decide să-l susțină pe Alex. Cu toate acestea; ea pune întrebări despre capacitatea sa de a strânge bani și de a gestiona o mică afacere. Asadar; el asambleaza o echipa care sa-i ajute sa-si controleze abilitatile: producatorul de radio; Deirdre Riordan; care se indragosteste doar de el; și cel mai bun prieten de la liceu; vânzătorul de cuvânt rapid; Eddie Ramirez. Dar; după ce Alex nu reușește să găsească finanțare pentru noua sa afacere; copiii lui îi ajută să-i dea încredere în lupta pentru visul lui.