Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag (2013) Online Subtitrat


Regia: Rakeysh Omprakash Mehra
Actori: Farhan Akhtar, Sonam Kapoor, Pavan Malhotra
An: 2013
Gen: Biografie, Drama, Indiene, Sport
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag

Bhaag Milkha Bhaag este povestea adevărată a lui “Flying Sikh” – alergător, campion mondial și olimpic pe numele adevărat Milkha Singh – care a depășit emoțional masacrul familiei sale, din războiul civil India-Pakistan, neavând la un moment dat nici adăpost, devenind unul dintre sportivii cei mai reprezentativi din India.

Ei bine, nu eram destul de entuziasmat pentru acest film, dar când a aparut trailerul și apoi muzica, curiozitatea mea a început să se înflorească puțin. Dar motivul principal pentru care am vizitat acest film a fost că am auzit recenzii bune de la prietenii mei și nici măcar o singură persoană nu a revizuit negativ acest film. Și când am văzut acest film, chiar mi-a dat seama ca ideea filmului indian este buna. În primul rând, FARHAN AKHTER este cel mai bun, fără îndoială cea mai bună performanță până în prezent. Era ca și cum l-am văzut pe ecran pe Milkha Singh. Divya Dutta este minunat, Pavan Malhotra, Yograj Singh și Prakash Raj au avut rezultate bune.

Sonam Kapoor in filmul indian Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag, este complet risipit, deși rolul său a fost foarte mic. Rebecca Breeds arată fabulos, Dilip Tahil ca Jawahar Lal Nehru nu a fost un accident vascular cerebral. Scenariul a fost bun, muzica a fost fabuloasă și am savurat fiecare scenă. Rakesh Omprakash Mehra este cea mai bună lucrare până la data de asemenea.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Bhaag Milkha Bhaag (2013)
Nota film
51star1star1star1star1star