Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag (2013) Online Subtitrat


Regia: Rakeysh Omprakash Mehra
Actori: Farhan Akhtar, Sonam Kapoor, Pavan Malhotra
An: 2013
Gen: Biografie, Drama, Indiene, Sport
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag

Bhaag Milkha Bhaag este povestea adevărată a lui “Flying Sikh” – alergător, campion mondial și olimpic pe numele adevărat Milkha Singh – care a depășit emoțional masacrul familiei sale, din războiul civil India-Pakistan, neavând la un moment dat nici adăpost, devenind unul dintre sportivii cei mai reprezentativi din India.

Ei bine, nu eram destul de entuziasmat pentru acest film, dar când a aparut trailerul și apoi muzica, curiozitatea mea a început să se înflorească puțin. Dar motivul principal pentru care am vizitat acest film a fost că am auzit recenzii bune de la prietenii mei și nici măcar o singură persoană nu a revizuit negativ acest film. Și când am văzut acest film, chiar mi-a dat seama ca ideea filmului indian este buna. În primul rând, FARHAN AKHTER este cel mai bun, fără îndoială cea mai bună performanță până în prezent. Era ca și cum l-am văzut pe ecran pe Milkha Singh. Divya Dutta este minunat, Pavan Malhotra, Yograj Singh și Prakash Raj au avut rezultate bune.

Sonam Kapoor in filmul indian Aleargă Milkha aleargă – Bhaag Milkha Bhaag, este complet risipit, deși rolul său a fost foarte mic. Rebecca Breeds arată fabulos, Dilip Tahil ca Jawahar Lal Nehru nu a fost un accident vascular cerebral. Scenariul a fost bun, muzica a fost fabuloasă și am savurat fiecare scenă. Rakesh Omprakash Mehra este cea mai bună lucrare până la data de asemenea.